keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Unstoppable Redadict

Tämä "ammattimainen" tokotreenaaminen tekee blogin sisällön aika puuduttavaksi, mutta kirjoitan nyt sitkeästi kaikki treenit ylös kun kerran tuli aloitettua.

Aamulla käynnistelimme päivän ohjelmaa näin:

Luoksetulon pysäytyksiä neljä kappaletta alkaen kuuden askeleen matkalta ja päätyen viiteentoista. Näin lyhyillä etäisyyksillä toimii vielä suhteellisen hyvin, kun käsiapukin on mukana. Mutta kun käsiapu jää pois ja matka kasvaa, juoksee Otto aina muutaman askeleen käskyni jälkeen. Redadict Un -pentueen Villen nimi olisi sopinut mainiosti Otolle! Kaukokäskyjä muutama toisto, menivät täydellisesti ilman ennakointia tai eteenpäin ryömimistä. Lopuksi suoraa seuruuta, jossa kohtuullinen suoritus.

Iltapäivällä:

Liikkeestä seisomisia nakinheitolla ja vierellä kävelystä koeliikkeen tyylisesti. Levottomat jalat vähän vaivaavat, kun palaan seisovan koiran ohi sen taakse. Luoksetulon pysäytyksiä hieman aamuista käsiapua häivyttäen. Lopuksi muutama hyvä liikkeestä maahanmeno.

Illalla:

Hieman hyvin toimivia kaukokäskyjä, vähemmän hyviä liikkeestä seisomisia ja pientä puuhastelua noutokapulan kanssa (malttia luovutukseen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti