lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kaikki liikkeet läpi

Päivän toko-ohjelmassa oli taas kolme muutaman minuutin harjoitustuokiota, tällä kertaa kokonaisia liikkeitä tehden ja palkiten vasta kun session kaikki liikkeet oli tehty.

Aamulla kauppareissun yhteydessä paikallamakuu parkkipaikalla siten, että olin itse auton takana piilossa. Kolme minuuttia meni hyvin, häiriötä ei tosin ollut niin paljon kuin olisin toivonut. Yksi sauvakävelijä sentään viuhtoi ohi melko läheltä. Heti perään seuruu, jossa Otto ei pysynyt aivan tarpeeksi lähellä jalkaani ja oli taas hieman matalavireinen muutenkin.

Päivällä lenkin yhteydessä rauhallisessa paikassa sorakuopan pohjalla liikkeestä maahanmeno joka meni hyvin, luoksetulo jossa pysähdys oli hidas ja liikkeestä seisominen, jossa aivan pieni viive käskyn ja pysähdyksen välillä.

Illalla koulutuskentällä kohtuullisen hyvä nouto, oikein hyvin menneet kaukokäskyt ja hyvä hyppy. Otto oli hyvällä tuulella ja häntä heilui koko treenin ajan. Huomenna hellitämme tahtia ja treenaamme vain yhden kerran, tarkoitus on kokeilla kokonaista kisasarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti