torstai 8. huhtikuuta 2010

Tehotokoilua

Paniikki meinaa iskeä, kun avoluokan tokokoe lähestyy armottomasti. Tänään aloitin viimeisen puristuksen, eli yritän treenata Oton kanssa kolme kertaa päivässä lyhyesti ja tehokkaasti.

Päivän ensimmäinen setti aamulla varhain oli tällainen:

Liikkeestä maahanmenoja nopeaan tahtiin, palkaksi etujalkojen väliin heitetty nakinpala. Hienosti meni, vauhtia alkaa taas löytyä. Seuraavaksi joitakin luoksetulon stoppeja lyhyehköllä matkalla. Tähän otin taas käsiavun mukaan suullisen käskyn lisäksi. Aika hyviä suorituksia, mutta vielä on pysähdyksen nopeuduttava. Lopuksi nakinheittoleikki, jossa heittelin Otolle nakkeja eri suuntiin, välillä seiso -käskyn antaen. Tällä yritän saada pysähdykset nopeiksi ja varmoiksi.

Toinen setti:

Luoksetulon stoppeja, ei merkittävää parannusta aamuiseen. Liikkeestä seisomisia nakinheittoleikillä ja sivulla kulkiessa. Kohtuullisesti meni. Lopuksi vielä kyhyitä seuraamisia, joissa käännöksiä oikeaan ja vasempaan. Vire ei oikein säilynyt.

Illalla kolmas setti:

Liikkeestä seisomisia, liikkeestä maahanmenoja
ja lopuksi noudon loppuosaa, eli sivulletuloja kapula suussa. Kaksi ensimmäistä osaa meni hyvin, noutoon en ole tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti