sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Vähän helletokoa ja ikävä Volvomies

Aika hyviä suorituksia nähtiin tämän päivän tokotuokioissani. Seuruu sujui hyvällä kontaktilla oikea paikka säilyttäen, kaukokäskyt menivät ongelmitta eikä liikkeestä maahanmenossakaan ole valittamista. Noutokapulan ylösotto on edelleen vähän laiskaa, ja erikoista kyllä Otto on lakannut istumasta hyppyesteen takana ensimmäisestä käskystä. Olen yrittänyt keksiä mikä voi aiheuttaa noinkin selkeän käskyn huomioimattomuuden, mutta en ymmärrä. Tuo epäkohta täytyy vielä yrittää korjata ennen perjantain koetta. Sikäli kuin edes kokeeseen mahdumme, sieltä kun ei ole kuulunut mitään. Hieman varjoa hellepäivään toi vihainen Volvomies, joka odotteli autoni luona kun palasin Oton kanssa koulutuskentältä. Olin jättänyt autoni parkkiin varjoisalle tienpätkälle mielestäni kenenkään oikeuksia loukkaamatta, mutta Volvomies ilmoitti suurieleisesti omistavansa kyseisen maa-alueen ja koirien kuuluvan muualle. Yritin vastata asiallisesti olevani tulossa harjoituskentältä ja poistuvani saman tien, mutta Volvomies alkoi tivaamaan nimeäni ja kertoi nurkissaan pyörineistä polttoainevarkaista yms. En katsonut aiheelliseksi kertoa nimeäni, jolloin Volvomies totesi selvittävänsä sen autoni rekisteritunnuksen perusteella. Enpä tiedä mitä tuo herrasmies nimelläni tekee, ehkä hän ajaa kostoksi joku ilta Volvollaan pihaamme ja alkaa treenaamaan koiraansa.

3 kommenttia:

  1. Ihan siinä Jämsän palveluskoirakentän vieressä, kun erehdyin parkkeeraamaan tien toiselle puolelle enkä sinne kentälle.

    VastaaPoista
  2. No meitä on moneen junaan:-) ja jotkut on jopa jääneet asemalle. Koiraharrastajathan niitä bensarosvoja varmasti ovatkin, kyllähän tässä tietty bensaa palaakin:-P

    VastaaPoista