perjantai 9. huhtikuuta 2010

Tokoilu jatkuu

Aamulenkin yhteydessä päivän ensimmäinen treeni:

Kaukokäskyjä etäisyyttä koirasta vaihdellen. Hyvää, innokasta tekemistä. Pari kertaa hieman ryömi maahanmenon yhteydessä. Hyvin lyhyitä suoria seuraamisia. Katsekontakti säilyi, kehuin kovasti. Lopuksi sisällä noutokapula suussa sivulletuloja. Nämä menivät pilalle, kun Otto kävi kuumana ruokaa odotellessaan eikä pystynyt keskittymään kun annoin toisen koiran syödä omaa annostaan samaan aikaan.

Iltapäiväsetti:

Hyppyjä siten, että esteen takana aina useampi istuminen ja maahanmeno ennen takaisinhyppyä. Hyvin meni, Otto ei enää jäänyt ihan esteen lähelle kököttämään. Kaukokäskyjä, joissa hyvät ja nopeat suoritukset. Pari kertaa vähän ennakoi maahanmenoa. Lopuksi liikkeestä seisomisia nakinheittoleikin avulla. Kohtuullisia stoppeja, mutta vieläkin saavat nopeutua.

Ja vielä illalla:

Noutokapula suussa sivulletuloja ihan läheltä ja vähän kauempaa, sitten muutama vauhtinouto ja lopuksi yksi kokonainen noutosuoritus. Tämän liikkeen olen tyhmyyttäni sössinyt, kun olen käyttänyt täysin samaa käskyä kuin damin/riistan noudossa, jossa luovutus tapahtuu edessäni. Tokossa haluan luovutuksen sivulta, mutta Otto on ymmärrettävästi vähän epävarma että mitä haluan milloinkin. Kokeen jälkeen vaihdan käskysanaa, ennen koetta en uskalla sekoittaa pakkaa enää enempää. Hypyt edelleen hyviä, liikkeestä maahanmenot nopeita. Nyt on hyvä putki liikkeiden osien treenausta tehty, huomenna vuorossa kokonaiset liikkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti