tiistai 13. huhtikuuta 2010

Takaisin sorvin ääreen

Lepopäivän jälkeen olemme jatkaneet tokotreenejä. Aamulenkin yhteydessä päivän ensimmäinen setti:

Maahanmenoja liikkeestä siten, että välillä palkka etujalkojen väliin heitettynä heti nopean maahanmenon jälkeen, välillä jätin koiran paikoilleen ja jatkoin kävelyä palaten hetken päästä palkkaamaan. Hyviä ja nopeita suorituksia. Seuraamista suoraan eteenpäin palkkaustiheyttä vaihdellen. Katsekontakti säilyi kohtuullisen hyvin. Sisällä tuli vielä kiusattua Ottoa lyhyellä paikkamakuulla siten, että toinen koira sai syödä ruokaansa samalla kun Otto makasi hiljaa omaa ruokaansa odotellen. Oli kiire töihin, joten makuu jäi alle minuutin mittaiseksi.

Iltapäivällä toinen setti:

Suoraa seuruuta palkkaustiheyttä vaihdellen, aika hyvin meni! Seuraavaksi 3min40sek mittainen paikkamakuu koulun parkkipaikalla siten, että olin auton takana piilossa. Otto oli rauhallinen ja pysyi suorassa asennossa, mutta eipä häiriöitäkään ollut. Lopusta nakinheittoleikkiä, jonka avulla seisomisia liikkeestä. Aika hyviä olivat nämäkin.

Iltahämärissä päivän kolmas setti:

Liikkeestä maahanmenoja aamuiseen tyyliin. Nämä sujuivat niin hyvin, että en tehnyt kovin montaa toistoa. Suora seuruukin kulki hienosti, katsekontakti pysyi lähes koko ajan niin hyvin, että minulle tuli hetkellisesti jopa tunne että alamme osata tokoseuraamisen. Lopuksi pari noutoa, jotka myös menivät mukavasti. Päivän treeneistä jäi aika hyvä fiilis, huomenna jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti