lauantai 5. maaliskuuta 2011

Hyvää hansikasmateriaalia myytävänä

Otetaan labukka, kultsu, flatti ja meidän Otto ja lähdetään treenaamaan. Arvatkaapa kuka on porukan ylivoimaisesti surkein? Eli yritimme tänään päättää pitkän nometreenitaukomme ja lähdimme käymään kimppatreeneissä. Oton kanssa en tosin saanut tehtyä yhtään mitään, muut koirat ja kevään tuoksut olivat meille liian kova häiriö. Siinä mielessä oli kuitenkin hyvä käydä kokeilemassa, että ehdin vielä perumaan osallistumisemme Talvinomeen. Seuraavaksi täytyy sitten keksiä tekosyy, jonka varjolla voisi jättäytyä pois maaliskuun lopun nomevalmennuksesta. Julkiset tilaisuudet eivät todellakaan ole tällä hetkellä meidän juttumme.

3 kommenttia:

  1. pöh ja pah! tuollaiselle ei anneta periksi! jos ei muuta niin riviin järjesty passitreeniin? Luulis punaturkille jossain vaiheessa valon syttyvän,kun ei pääse töihin... ja mitä julkisiin tilaisuuksiin, nomevalmennuksessa olet "perheen" kesken :-)

    VastaaPoista
  2. Ei se lamppu taida syttyä sen enempää isännän kuin koirankaan päässä. Huono ohjaaja yhdistettynä kuumaan koiraan ei vaan toimi nomehommissa. Kevät oli kyllä viime vuonnakin katastrofaalinen, eli ehkä tästä vielä noustaan. Nomevalmennukseenkin ilmoittauduin.

    VastaaPoista
  3. ei pidä paikkaansa tuo huono. Mä olen päättänyt, että huonohuono en ole - kokematonhuono useasti mutta niistäkin kerroista opin aina jotain uutta.

    VastaaPoista